Kisalföldi ASzC
Csukás Zoltán
Mezőgazdasági
Technikum és
Szakképző Iskola
honlapja »»»


Soproni SZC
Hunyadi János
Technikum
honlapja »»»


 

Kollégiumról

A Csornai Középiskolai Kollégium a Soproni Tankerületi Központ fenntartásában működő köznevelési intézmény. Feladatunk a Csorna és Kapuvár város köznevelési intézményeibe felvételt nyert tanulók számára a kollégiumi ellátás biztosítása.

A kollégium két feladatellátási helyen működik Csorna városában.

Intézményünk székhelyének épülete

 

Intézményünk székhelye (9300 Csorna, Szent István tér 11.)
A háromszintes épület Csorna város központjától nem messze található csendes, nyugodt környéken. Intézményünk koedukált kollégium, tehát fiúknak és lányoknak egyaránt nyújt elhelyezést.

A földszinten kapott helyet a zene-, és a barkács szoba, valamint a betegszoba. Szintén a földszinten található az Arrabona Eatrend Zrt. által működtetett főzőkonyha, ami biztosítja kollégistáink számára a napi háromszori meleg étkezést.

Az épület I. és II. emeletén helyezkednek el a lakószobák, amik többnyire négy ágyasok. A II. emeleten a lányok, míg az I. emelet a fiúk kerülnek elhelyezésre. Mindkét szinten van teakonyha. Az I. emeleten társalgó, nevelői szoba és informatika terem, a II. emeleten könyvtár található.
A tanulószobák az I. emeleten vannak.

Napi három szilenciummal biztosítjuk tanulóinknak a másnapi órákra történő felkészülést, illetve igény szerint egyéni korrepetálásokat is meg tudunk szervezni.

A következő szakkörökből lehet válogatni a tanév során: barkács szakkör, ének szakkör, elsősegélynyújtási ismeretek, esti sport, történelem érettségire felkészítés.

 


 

Intézményünk telephelyének épülete

 

Intézményünk telephelye (9300 Csorna, Kórház u. 28.)
A háromszintes épület a Kisalföldi Agrárszakképzési Centrum Csukás Zoltán Mezőgazdasági Technikum és Szakképző Iskola udvarán helyezkedik el.
A földszinten van a betegszoba, mosoda. Az I. emeleten négy hálóterem és a nevelői szoba található, míg a II. emeleten hét hálószoba, informatika terem és egy tanterem található.
A kollégium I. emeletén a négy tanterem amely, közös használatban van a Csukás Technikummal.

A tanulószobákon a napi három szilenciummal biztosítjuk tanulóinknak a másnapi órákra történő felkészülést, igény szerint egyéni korrepetálásokat is meg tudunk szervezni.
A hálószobák többnyire három-, négy-, hat- és nyolc ágyasok.
Az étkező külön épületben található az udvaron.
Ebben az épületben csak fiúk vannak elszállásolva.

A következő szakkörökből lehet válogatni: lövészet, esti sport és történelem érettségire felkészítés.